Girlytalk

Ångest och adrenalinkick 

I fredags ringde telefonen varm med olika personer som ville intervjua mig. Så roligt men också lite jobbigt eftersom att jag kände hur jag inte visste vad jag ville. Att inte vet vad jag vill är ovanligt för mig som ändå är ganska bestämd men jag ville ju att livet bara skulle flyta på

Jag har i alla fall bokade intervjuer den här veckan och igår hade jag min första. 

Innan intervjun hade jag sådan ångest, dels är det alltid lite jobbigt att “sälja in sig själv” och sedan visste jag ju inte vad jag ville med intervjun. Jag bestämde mig för att se vad det var, öppen och nyfiken. 

Jag fixade håret (kan det vara ett år sedan sist?) och klädde mig lite halvprofessiobellt, intervjun var på telefon men jag ville känna mig på banan. Gick igenom några frågor i huvudet som jag tänkte skulle komma och lämnade bort Nils. 

Intervjun gick bra. Ett lättsamt samtal och det avslutades med att jag fick en fråga om jobbet och hur vi går vidare nu. Jag har en intervju inbokad på torsdag så på fredag ska vi höras igen. Det lutar dock starkt åt att jag tar det hör jobbet. 

Efter en intervju får jag alltid en kick. Känner mig glad och stolt. Älskar känslan av att gå vidare mot något nytt. Gjort ett gott intryck och så där. Samtidigt blir jag alltid lite orolig “varför sa jag så och inte så?”, “jag borde sagt si också!” 

Jag sa att det var viktigt för mig att få jobbet innan jul så att jag verkligen kan få förbereda mig. 

Vi ska iväg på luciatåg idag! Och så nästsista kvällsjobbet också.