Vardagen

Fredag

Det är Fredag. Jag har sovit gott och vaknade 10:18 av att det var ljust ute! Tidigaste soluppgången hittills. Jag känner mig lite gladare än de senaste dagarna. Irritation från småtjafs som jag lämnade bakom mig börja släppa fast motivation lyser fortfarande med sin frånvaro men med lite press och mutor så ska jag nog kunna lösa det också. Idag har jag också något att se framemot, nämligen att Icey jobbar lite av en halvdag, vårt glöggmingel på söndag och om några minuter ska jag gå iväg och simma. Älskar att få simma men denna gång tänkte jag också passa på att testa vattengympan. Håller tummarna för den är i barnbasängen inomhus för det är sisådär -5 ute. Helt okej under vattnet men inte så okej ovanför vattnet. Jag borde bli klar lagom till dess att Icey är klar på jobbet och då ska vi åka och köpa lite julklappar och handla mar inför helgen. Ja, det är en bra fredagskänsla helt enkelt! Men nu måste jag skynda mig så jag inte missar vattengympan.

Dagens lästips: The stages of a relationship