Girlytalk

Hur är ni?

Igår blev jag ju av med min tjänst och jag grät till jag fick sådan migrän att jag kräktes. Jag blev så chockad och arg. Och ju mer dagen blev till kvällen desto mer blev jag förbannad. De behåller människor som inte har samma kompetens som mig, de som har jobbat två månader får fortsätta för de är äldre än mig, samtidigt så har jag inget intresse i att protestera öppet utan jag accepterar att de tänkt så. 

I natt har jag sovit så dåligt. Inte för att jag varit ledsen utanför att jag har haft så många idéer i huvudet. 

Jag kommer att få erbjudanden inom organisationen om annat men jag är inte en sådan som sitter och väntar. 

Idag har jag sökt en kurs i engelska på distans. Ibland drömmer jag om att gå en översättarutbildning och då behöver jag några poäng i engelska till, att jag gått i engelska skola gills lixom inte. 

Jag har också hittat några jobb inom organisationen jag tänker söka. 

Och så har jag mailat mina kollegor, jag hag mycket övertid att ta ut så min chef mailade dem kryptiskt att jag kommer vara ledig på torsdagar och jag skickade helt rakt att jag blivit uppsagd. Ibland upplever jag att det är för mycket smusslande, varför ska jag skämmas över det? 

Sån är jag. Handlingskraftig. Gillar att göra och inte sitta och vänta lixom. Hur är ni? 

Kommentarer inaktiverade för Hur är ni?