Okategoriserade

Trött och sliten

Sitter på ett flyg sådär någonstans två timmar från Tokyo och tycker livet är lite tungt. Det här är min vanliga, trötthetskänsla. Jag blir känsligare, sårbarare och lite blödig. Så ville bara skriva av mig lite. Jag vet att det hår inte är en rättvisande bild av verkligheten. Tre timmars sömn på ett trångt och jäkligt kallt flygplan gör det här med mig. Saker jag älskar med Mr T just nu

  • Att jag fått låna hans noice reductionhörlurar, gör flygresorna så mycket behagligare och filmupplevelserna bättre!
  • Att han gett mig ett bonus kort som ger mig access till lounger. Oj så mycket behagligare väntetiden på flygplatserna blir.

Jahapp det var allt, ska försöka fokusera på film nummer tre nu, innan det blir dags för landning, visumkö och transport till hotellet innan jag träffar mina kollegor.

Ett tillägg, jag uppskattar att jag inte är hemma. Där har de ironiskt nog fått magsjuka ?

Kommentarer inaktiverade för Trött och sliten