livet

#metoo

Ja, den här hashtaggen har verkligen trendat sista veckan och visat är det tragiskt vad flickor, tjejer och kvinnor dagligen utsätts för. Självklart har jag också utsatts. Allt ifrån tafsande på bröst och rumpa i barer och dansgolv till fingrar som hamnat innanför underkläder och glidit in. Sist det hände var på en fest och det var en 45+ man och jag var 35+, och vi satt under en filt och väntade på soluppgången. Det satt vänner bredvid oss i soffan och jag minns att jag frös till is. Vem fan bjöd in honom innanför mina trosor? Jag minns också att jag kröp till säng och var lite orolig att han skulle följa med efter mig in i stugan. Hade jag bjudit ut mig? Varit tillgänglig eller vad sjutton hade jag gjort?

Nu får vi fan sluta tänka så!!! Det är VÅRA kroppar. Ingen har rätt att tafsa på våra kroppar utan att be om lov! Elisabeth Höglund har trampat rejält i klaveret här, och här har Brita Zackari svarat. Jepp min idol Brita. Tack!

Kommentarer inaktiverade för #metoo