Girlytalk

Inte flygrädd alls men…

Jag Hr hört så många kvinnor som blivit flygrädda efter att de fick barn. En rädsla för attdö ifrån barnen antar jag att det är i botten men det känner jag mig inte orolig för än, däremot klarar jag inte av barn som skils från sina föräldrar. 

Jag och V försökte oss på att se den kritikerrosade “the handsmaids tale” och jag orkade två minuter. Absolut inget hände mer än att en kvinna sprang i skogen och gömde sig med sitt barn. Ångesten fyllde hela mig. Fy fan! 

Varje dag möter jag kvinnor (och män) som tvingats lämna sina barn och fly. Vissa kan ha kontakt med sina barn varje dag; tänk er det, att varje dag hör att ditt barn svälter, ser bomber, är rädd eller bara saknar dig så förfärligt mycket. Eller de som inte kan ha kontakt. Som kommer ifrån varandra. Som i flera år får leta efter sitt barn för att sedan bli ifrågasatta av myndigheter. Ovissheten skulle döda mig inifrån. 

Nej ni blir det för mycket ångest så här på morgonen. Jag hoppas att ni får en fin dag! 

Kommentarer inaktiverade för Inte flygrädd alls men…