Girlytalk

Bullet journal

Någon gång i somras hade jag ett mindre nervsammanbrott. Jag har alltid haft en kalender men typ alltid haft allt i huvudet utan problem. Men i somras bröt jag ihop. Att ha alla mina tankar och saker osv i huvudet samtidigt som jag har 100% koll på Nils knäckte mig och jag kunde inte sluta tänka.

Jag har hört och läst om bullet journal i flera år men tyckt att det ser så överambitiöst ut och man ska hålla på och rita sitt liv men sedan insåg jag att det bara är listor. Alla möjliga listor. Så jag köpte en liten anteckningsbok som av slumpen var gjord för bullet journals och började lista mitt liv. 


Efter några månader så tycker jag att dessa listor funkar toppen bra! Så jag köpte en större bok. Jag tänker att den lilla kan jag ha i väskan och på jobbet och den större skriver jag rent i. Min bullet journal kommer aldrig bli en sån där snygg med bilder och illustrationer men jag finner mycket inspiration i vad man kan tänka på med en bullet journal på bland annat det här instagramkontot.

Älskar tex den här “goda vanor”-tabellen: