Girlytalk

Lite nervigt

Sååå idag bär det av mot new York! Som jag har längtat! Är helt pirrig i kroppen. Älskar att resa och new York är verkligen en av de storstäder där jag kan upptäcka nya saker varje gång och att åka med en ettåring, ja hörni det är lite nervöst. 

Det jag är mest nervös för är jetlagen. Alltså för Nils. Jag och de andra vuxna kan ju kämpa igenom den och vet ju logiskt hur vi ska göra men ett barn som är så litet är ju så impuls styrt så det kan nog tom bli svårt att väcka honom. Men jag försöker tänka positivt och har gjort en liten mental plan. Jag får återkomma med hur det går! 

Jag har tänkt att new York inte är en plats för barn. Det är en vuxenstad så att ta med Nils dit är lite pirrigt men jag tänker mig att det finns massor att göra för barn. När man har de glasögonen på sig. Det bor ju lixom människor där och då också barn. 

Själva flygningen är jag inte jöttenervös gör. Kanske biter detta mig i baken men alltså Nils har flugit mycket, är trevlig och lättsam och skriker völdigt sällan. 

Har också hunnit med att bli lite orolig för att det ska vara så himla varmt! Men det löser sig, sommarkläder och solkräm!

Dessutom lyckades jag sträcka (ryggskott?) igår! Var ute och sprang på jobbet och när jag böjde mig ned för att fixa skon small det till. Tänkte att jag aldrig kommer kunna gå men det är ändå okej. Jag har varit med om värre så nu kör vi! 

Hoppas ni får en trevlig helg!