Girlytalk

Saker jag läst på senaste:

En fantastisk krönika dom handlar om att vi måste sluta tro att vi vet bäst på slla områden. Det svenska samhället är otroligt lite korrupt och väl granskat (på gott och ont) det kan vi lite på. Låt professionella vara det och lita på andra människors kunskap. Läs den här!

Som barn och ungdom var mina föräldrar sjukt stränga och jag var väldigt rädd för min pappa, så jag ljög mycket. Både för mina föräldrar men också för andra. Så klart blev jag påkommen och fick massa skäll så jag ljög ännu mer… Livet och att uppfostra barn är ju så klart väldigt komplext men jag hittade en fin bildserie om detta. Bilden nedan träffade min barn-Alex väldigt väl. Se resten här!


På somrarna böjar jag alltid bli så extremt pysselsugen. Och jag funderar på om jag ska virka disktrasor, om jag skulle tvätta dem så är det ju en besparing för både miljö och ekonomi. En beskrivning finns här!

En annan sak som jag funderat på länge är det här med bullet journal. Älskar att ha en fysisk kalender med massor av pennor och listor men ibland tänker jah att den kanske kan effektiviseras. När jag återkommer till jobbet ska jag läsa på ännu mrr om bullet journal och se om det är något för mig. Någon som håller på med det redan nu? Läsa på kan man göra här!

Kommentarer inaktiverade för Saker jag läst på senaste: