livet,  Shopping

DHL…

Är det okej att bli lite lätt galen på paketdistributörer? Jag beställde för 1,5vecka sedan ett bord till vår uteplats och frågade (när jag väl förstått att jag inte kunde ta med mig bordet direkt från deras lager) vilket leveransbolag de använde sig av.

“DHL” svarade kassören glatt. “De skickar sms dagen innan, och du kan bestämma vilket 3h intervall som passar dig bäst att vara hemma och ta emot dem”.

För att summera läget. Borde skulle ha levererats i måndags, men i måndags fick jag ett mail om att jag skulle boka avlämningstid. Tidpunkter att välja på var 9-17 igår eller idag. 9-17? Vilken normalt fungerande vuxen individ kan sitta hemma en hel arbetsdag för att vänta på en paket leverans? Så här sitter jag nu och väntar på ett paket från DHL, som kan levereras närsomhelst under min arbetsdag. Jippi! Tur jag har möjligheten att jobba hemifrån, men tänk om leveransen kommer mitt i ett av mina viktiga möten i eftermiddag?

Spännande.