Lista

Sommarlista

Jag skulle vilja citera Nasse, “kkkära nån då!” Det är MITTEN av juni!! Jag vet inte vad som hände med dagarna och månaderna?! Var försvann maj och första veckan av juni? Jag känner inte riktigt att jag hinner med. 

Ett morgondopp här i sommar…
Så jag tänkte, låt oss sätta ihop en lista över saker som ska göras för att stanna upp och njuta av sommaren (som faktiskt är här!) det är en del enkla saker som jag vill göra för att verkligen känna att sommaren är här! Jag vet, jag gjorde en förra året och jag har kopierat några av aktiviteterna därifrån som jag inte lyckades åstadkomma då!
1. Ta en morgonjogg ner till havet och pausa med ett morgondopp (minst 2 gånger)
2. Packa picknick korgen och äta middag på en klippa i solnedgången
3. Paddla havskajak
4. Besöka min barndomssommarby och släkt i Danmark
5. Gassa på en uteservering med oändliga mängder rosévin
6. Grilla och äta middag i utemöblerna
7. Plocka hallon
8. Koka jordgubbssaft/sylt
9. Ha utomhussex
10. Vara vaken hela natten och se både solned- och soluppgång!

Sista aktiviteten brukar Natalia vara anledning till. Den årliga sommarfesten på landet brukar avslutas med magiska soluppgångar… får se om jag måste hitta en ersättare till henne i år, eller om vi kan få ihop en sommardejt!

Kommentarer inaktiverade för Sommarlista