Diverse

Dags att inreda uteplatsen

Ja, alltså jag har nog lite dille på att fixa och trixa just nu. I helgen har jag förbättringsmålat det vita “staketet” runt vår veranda och oljat in altandäcket. Sedan tidigare fanns det redan blommor och tomatplantor på plats – så det som saknas är möbler. Jag tänker mig något följande…

Ett vitt matbod från IKEA, men med fejk-Grythyttan stolar från Rusta. Vi behöver ett stort bord eftersom vi är en stor familj, och vi behöver stapelbara stolar. Däremot funderar jag lite kring vitt/grått. Fasaden på vårt hus är ju vit, så det finns en risk att det blir tråkigt.
Sen skulle jag vilja ha haft två strandstolar i trä, men IKEAs exemplar som är med här ovan har ett så icke tilltalande mönster (om du frågar mig) så jag vet inte om jag ska fortsätta googla eller slå till. Jag tänker att de skulle vara rejält sköna att ta morgonkaffet i, eller sippa på ett glas vin medan T grillar…
Slutligen det hängande “ägget”, hur skön ser inte den ut?? För att läsa i den sista kvällssolen, eller hänga i skuggan med en glass under de mest gassande timmarna. Dessutom skulle den på ett rätt genialiskt (och snyggt) sätt avgränsa den enda insyn som vi för tillfället har på vår gård…
Japp, det var min önskelista på utemöbler. Nu är det bara att öppna plånboken och fundera på vad vi ska investera i.

Kommentarer inaktiverade för Dags att inreda uteplatsen