Girlytalk

När blir man nöjd? 

Jag funderar mycket på mål i relation till att bli nöjd. Vad är det man strävar mot och måste man alltid sträva mot något? Tex måste man alltid ha som mål att bo större/bättre/högre upp/ett annat område? Eller när är man nöjd. Vad är slutmålet? 

Jag är himla nöjd i livet nu. Med V och Nils. Vårt boende och mitt jobb. Det finns saker som är långt ifrån perfekta men jag är nöjd. Jag skulle vilja träna lite mer men det kommer när det kommer. 

En vän till mig blev oplanerat gravid typ på sin dotters ettårsdag. De har i samma veva köpt en större lägenhet. De använder bara två av tre rum i sin lägenhet nu men behövde tydligen en fyra akut. 

Att sträva mot saker är bra. Att ha mål för mig framåt men när blir min kompis nöjd. Med sitt liv i stort. Lixom i det stora hela. När hon har två barn och den dör fyran i ett område de inte vill bo är hon nöjd då? Vad händer när hon inte kan ha fler projekt? Sånt kan oroa mig lite. 

Kommentarer inaktiverade för När blir man nöjd?