Musik,  Shopping,  smycken

Fredagstips

Jag sov bort dagen haha. Gubbvila gone wrong. Har även hunnit med lite familjebråk, en massa mailade så att Icey officiellt är min plus one om några veckor och såg såklart finalen av Let’s Dance. När man sover bort hela dagen så blir kanske fredagstipsen lördagstips men tips som tips?

Ni har väl inte missat Fahrman x Ellos. Min favorit är denna randiga topp. “I’m a girl, what’s your superpower”.

 

Sommar och knalliga örhängen går arm i arm och eftersom jag på riktigt har tappat bort en handväska full med smycken så ekar det tomt i smyckeslåda. Dessa är det lite älsk på.

 

Sist men inte minst. Den gudomliga lilla sak (väska, clutch, kuvertväska – kärt barn har många namn). Jag har precis klickat hem en med egen text. För så jobbar jag. Älskar hennes Brexit väska också.

Kommentarer inaktiverade för Fredagstips