livet,  Mr T,  Varannanveckasfamilj

Glad Valborg!

Ibland blir det slut på ord. Jag känner att jag upprepar mig själv. Jag skulle vilja klaga över situationen på jobbet och de manliga psykopater som jag tyvärr har oturen att jobba med (läs: rapportera till). Jag skulle vilja klaga på min situation hemma och hur Mr T ännu inte kontaktat en terapeut eller psykolog. Men det har ni också läst om. Hur jag fått utbrott och varit arg över Mr Ts oförmåga att avsluta äktenskapet med sin fru, 9 månader efter att ansökningshandlingarna skickades in och 18 månader sedan vår första dejt. Eller hur jag skulle vilja klaga på min syster oförmåga att besöka oss i vår “nya” hem, hur jag och minstingen röjt i trädgården idag och grillat i kvällssolen. Men allt det har jag redan skrivit om, så ikväll blir det vara ett god natt. Och glad Valborg, låt oss hoppas på en glad, varm och lyckosam maj. Kärlek till er alla!

Kommentarer inaktiverade för Glad Valborg!