Girlytalk

Nils kläder 

Ganska ofta får jag höra att Nils är en så himla fin/söt/bra/rolig/duktig tjej. Det gör mig inget utan jag brukar svara med hans namn “ja, hörde du Nils nu fick du beröm”. 

Varför är det då så här? Jo det beror på kläderna. Mitt motto med Nils kläder är att dr ska vara bekväma dvs inte tighta och färgglada. Och det är just att de är färgglada som gör att folk tror att han är en flicka. Lite tråkigt (?) för pojkar som bara får välja mellan svart, blått, grått, vitt och kanske grönt medan flickorna har hela regnbågen att välja på. 

Här är kläder jag kan tänka mig till Nils: 


Skor.

Tröja.

T-shirt.
Sedan har han en massa blått och grönt och vitt också. Om ni vill se hur Nils såg ut sist han blev tagen för en tjej minst 50 gånger på samma dag finns han på instagram @brulexandra.