Vardagen

Tre M

Vilka dagar det varit. Jag minns knappt något. Redan i lördags efter träningen hade jag huvudvärk. På söndagen hade jag huvudvärk och i måndags hade jag lite småont men lyckades träna. Efter träningen så slog någon mardrömsmigrän till. Jag hade migrän även förra veckan men det var inget jämfört med gårdagens avsnitt. Jag reste mig inte hur sängen förrän 21:00 i tisdags och då var det för att gå på toa. Jäklar vad dåligt jag mådde. Jag mår fortfarande rätt illa men det kan även bero på medicinerna jag åt igår. Idag får jag inte i mig någon mat men nu när halva dagen gått känner jag i alla fall ingen  huvudvärk så det är skönt. Det var lääänge sedan jag var så däckad. Egentligen skulle jag kört till Oslo ikväll för imorgon landar Mr Icey.

Sedan, det här med mars (som känns som februari om man tittar ut genom fönstret). Jag är inte riktigt redo för mars. Denna älskade månad som i nästan är lika skön som september. I år innehåller den en massa härligt och en massa Mr Icey. Vi snackar typ två veckor av Mr Icey. Den kläms även in tjejgäng, kompismiddag och SPA. Alltså fattar ni vad härligt med SPA! Herregud. Overkligt härligt. Det är lite blandade känslor inför att tillbringa en mindre evighet på Island men samtidigt ser jag framemot att få vara med min Icey så länge. Lite av en dum vecka är det för det är precis innan en konferens men jag är också ganska klar med att låta ideella engagemang styra mitt liv.

Slutligen. I söndags hade jag lite ångest över mitt andra styrelseuppdrag i en vägförening. Det funkade fint när jag hade mitt ex. Han kunde det där. M och jag var generellt bra på att komplettera varandra. Att chefa över vägen funkar inte lika bra utan honom ska villigt erkännas. Hittills har inget drastiskt behövt göras men nu börjar det bli katastrof. Vägen är lerig, mjuk och jag är lite rädd för att vägen ska rasa. Osannolikt kanske men jag vet ju inte. Så jag skickade ett mail till M. Det har ju gått fyra tusen år sedan vi gjorde slut. Känns det som. En livstid i alla fall. Det var ett sakligt mail och ingen fråga eller kommentar om privatliv. Och jag fick svar! Ett sjukt krävande svar. Krävande för att det var en massa frågor som jag inte alls har koll på men nu vet jag i alla fall att jag måste ta reda på lite mer innan jag kan få experthjälp. Jag blev glad av det där svaret. För den där vägen har stressat mig lite.