livet,  T,  vardag

Jag är SÅ redo för Mars!

Har ni hört,  det är Mars! Februari är för mig den mörkaste och tuffaste månaden. Det borde vara vinter, men på västkusten är det snarare en blöt gråaktig sörja som omsluter hela världen. December till och med februari är en förlängning av hösten, det är inte vinter så som jag definierar vinter med kyla, snö och klar luft.

Men nu är vi i mars och mars är på riktigt nästan vår! Bara det att det är ljust när jag går hemifrån på morgonen. Igår efter mitt intervallpass på gymmet så var det bara skymning och då var klockan 18! Det här gör mig så glad, om jag nu bara kunde på en helg med lite solljus och en kopp kaffe på balkongen så skulle det på riktigt kännas hoppfullt.

Mars känns som en hoppfullmånad även på andra sätt. Äntligen börjar jag återfå lite kontroll över min jobbsituation. Jag har flera positiva aktiviteter inplanerade redan, det blir bokklubb i nästa vecka, namnsdagsfirande och Spa med Natalia,  en tur till mina föräldrar och sen hoppas jag på att kunna boka in en tidig april resa med T. På ett professionellt plan ska vi under de kommande veckorna få ett beslut på hur vi ska fortsätta driva projektet och när vi får stänga det. Det kommer att påverka en del hur min sommarsemester ser ut, men jag hoppas innerligt att kunna vara ledig hela juli till och halva augusti. Vilken dröm med långledigt!!