Shopping

Namnsdagsönskningar

Snart har jag namnsdag. Det tycker jag om. De finaste presenterna inkluderar en resa till Island och en helg och kväll med mina närmaste vänner. De där som backat mig i vårt och torrt. De som vet allt. Och lite mer. Egentligen så är det allt jag önskar mig. Kvalitetstid med mina vänner ger så mycket. Tänk att jag glömt bort det, energin som det ger. Men ni vet, man kan alltid önska sig. Som mina föräldrar brukar säga “man kan alltid önska sig men det betyder inte att du kommer få det”. Nöjdast är jag ändå om jag får hjälp i kök och stök min min namnsdagsmiddag.

Finaste timglaset på Hay (bild från Länna Möbler).

 

Finaste ljusstaken från Ikea.

 

 

 

Fint och väldoftande ljus från Victorian (bild från Bluebox)

 

Precis my kind of örhängen (från H&)

 

Älskar omlottoppar som denna från Lindex.