Girlytalk

Där ligger hon och har värkar 

En fin vän ligger på BB och har verkar. Jag skulle vara fylld med spänd förväntan om det inte var för att vännen är i vecka 30. 

Jag tänker att vi hade tur. Min graviditet gav oss bara ett onormalt litet barn men ändå fullt utvecklat med lungor och hår och hjärna. Jag känner sådan tacksamhet för det idag. Att Nils åtminstone var relativt opåverkad av min (hans?) graviditet. 

Jag oroar mig. Inte för bäbisen men för henne. För hur de ska orka månader på sjukhus och för skuldkänslorna hon kanske bär på. 

Det är otroligt hur många barn som föds och i hur primitiva förhållande barn kan födas nör det finns så många komplikationer och så små marginaler. 

Försöker peppa på distans och fylla mig själv med tacksamhet. 

Kommentarer inaktiverade för Där ligger hon och har värkar