Okategoriserade,  Vardagen

Fredagskänslan

Jag vaknade upp som en frisläppt fånge. Uppskattningsvis så hade sisådär 1000 ton fallit av mina axlar. Och inte ett dugg orolig känner jag mig. Förvisso har jag revisor som mer än gärna vill hitta fel men jag är omringad av ett fantastiskt stöttande gäng.

Hela veckan har det varit fokus på att få klart allt till redovisning men som ni kunde läsa startat veckan sådär. Och bilstrulet har konsumerarat många timmar under veckan. Sisådär en halvdag i tisdags och en hel dag i onsdags. I tisdags hade jag också ett mindre sammanbrott i bilen på parkeringen. Hyrbilen vi hade fått började bråka. Min revisor var oflexibel bara för att bråka och jag kunde inte få något att fungera. Då skickar Icey en tidig alla hjärtans dag present i form av en heldag på ett spa. Bara lugnet och mig själv. Jag har inte hunnit boka in det en, hoppas hinna klara av några surdegar till innan dess. Började gråta när jag fick det. Blev alldeles för mycket. I går när jag går igenom min mail hittar jag ett superfint presentkort på en osttallrik (älskar ost!) som är ifrån Mr A. Och igår på kvällen får jag ett paket med kaffe och choklad från Creepy Guy. Löjligt bortskämd från höger och vänster blir jag. Trots alla dessa solglimtar finns det ändå några små orosmoln. Moln av saker där jag gjort mig själv besviken.

– Att jag tappat bort en necessär med smycken från bland annat vänner.

– Att jag inte hann posta mina alla hjärtans dag kort i tid.

– Och precis i detta nu, att jag ännu en gång tappat mitt bankkort. Vågar inte ens ringa och spärra det för jag tror Swedbank kommer säga upp mig som kund.

Men men, nu jag ta min B12 spruta, ta med min mamma till IKEA och beta av lite fler saker på min lista så jag kan ta helg. Imorgon väntar äventyr.