Girlytalk

Panik!

Idag hängde Nils hos farmor och farfar med besök av en farbror som bor i en annan stad så var det ju perfekt för mig att hinna jobba undan lite. 

Hade supertrevligt och lunchade med en vän när jag fick smset: farbrorn har kräkts! 

På 20 min var jag där och hämtade Nils och rusade ut. Ja… Blir han magsjuk igen så vetefan vad jag tar mig till. För typ en vecka sedan fick jag ingen sömn på grund av den där skitsjukdomen och jag är långt ifrån återställd. Dessutom väntar en helg med bland annat musikal i Stockholm. 

Jag mår så himla illa nu. 100% inbillning så klart men ändå så jobbigt. 

Jag får be till högre makter och hålla alla tummar jag har att Nils klarar sig. Förhoppningsvis gör han ju det. Han borde inte kunnat komma i kontakt med smittan men… Kommer oroa mig till lördag kl 15:00 om han inte blivit sjuk till dess så blir han inte sjuk. 
Uppdatering: Nils har nu kräkts. Jag hulkgråter av ilska över vår missade helg i Stockholm och över hur trött jag kommer bli om en vecka när han är sjuk. 

Kommentarer inaktiverade för Panik!