jobb

Jobbar mig lite

Det är därför jag är så tyst här på bloggen. Lite kris i projektet, eller vi kanske ska kalla det stor kris. Jag vet inte vilken i ordningen och jag vet inte hur vi ska lösa det, eller om det ens går. Kraschade lite i tisdags, grät en timma. Meddelande min chef i går morse att om han har intentionen att skjuta på projektslutet till efter sommaren får han leta sig efter en ny projektledare – för jag kommer inte palla.

De senaste 18 månaderna har varit ett maraton med intervaller. Där varje intervall är tuff och intensiv, både fysiskt och psykiskt. Enda anledningen till att jag hittat ny energi att slutföra det är att jag ser slutet. Jag ser ljuset i tunneln. Jag har redan börjat drömma om min 6 veckors helt arbetsfria semester (det har inte inträffat de sista fem åren).

Kommentarer inaktiverade för Jobbar mig lite