Okategoriserade

Carry on

Av anledningar jag inte riktigt vet så ger det mig väldigt stor tillfredställelse att fila och måla mina naglar. Jag fixar alltid naglarna själv. Har varit på manikyr tre gånger i mitt liv. En gång i Sydafrika, en gång när exet precis hade gjort slut och jag snyggade upp mig i förhoppning om att vinna tillbaks honom och sedan var Happy och jag på en manikyr i Pollyland. Jag är väldigt stolt över att jag fixar naglar själv. Orimligt stolt. Kanske för att jag ofta får komplimanger. Idag föll färgvalet på Carry On från Essie. Ett väldigt mörkt vinrött nagellack. 

Hursomhelst, idag skulle jag gå igenom en massa konton men har istället sovit ut, städat, rensat handväskor, duschat deluxe och packat. Imorgon ska det tränas, tvätta hår och sedan sätter jag mig på tåget till Köpenhamn.