Girlytalk

Till minne av Khan och annat

Här om dagen fick jag ett mail från en mr Andersson i Västafrika som meddelade att min okände farbror Khan Ohlsson gått bort och efterlämnat 30 miljoner dollar åt mig. Min nya hobby är nu att maila med mr Andersson. Så skriver en man som startade en blogg just om denna konversation. Jag skrattar så åt hans formuleringar och svaren från mr Andersson får mig att undra vem sjutton det är! Bloggen hittat ni HÄR!

Alltså den HÄR prinsess-semlan ser så sjukt god ut men kanske blir det för mycket mandel eller? 

Elins wow-lista gör mig grön av avund. Shit va många häftiga resor hon gjort som jag bara drömmer om att göra, så coolt! Kolla in listan HÄR!

Och sist men inte minst så saknar jag norrsken, iskyla och vinterpromenader. Får en härlig dos av det HÄR!!

Kommentarer inaktiverade för Till minne av Khan och annat