jobb,  T,  Varannanveckasfamilj

Friyay!

Jag lever i tät symbios med min kalender, ännu mer nu än normalt. Det beror till störst del på jobbet, det finns ingen möjlighet att omorganisera, skjuta på eller planera om. Vi rör oss mot en kritisk punkt och de kommande veckorna kommer att vara extremt avgörande för hur slutresultatet blir. Igår fick jag godkänt att vid behov begära ut övertid för att nå målen, en möjlighet jag helst avstår ifrån att använda men som jag troligtvis kommer att behöva.

Sen är det Ts resor, barnens kvällsaktiviteter de veckor de är hos oss och så min egen träning. Vänner som vill träffas och så även familj. Så nu behövs den här kalendern, synkning med Ts kalender och säkerställa att vi inte planerar bort varenda ledig stund vi skulle ha kunna haft tillsammans.

Men nu är det fredag, låt oss avsluta den här arbetsveckan. För min del siktar jag in mig på ett träningspass efter arbetsdagen, och det ska bli riktigt skönt!