Vardagen

180 i slowmotion

Märkligaste tillståndet här. Känns som allt rusar förbi men dagarna känns samtidigt milslånga. 

Massa saker som ska bockas av, vidrig träningsvärk, planeringsbehov och jag inser att jag som lovat mig själv mer hemtid inser att jag i januari har jag varit hemma 2 av 5 helger. Jag får inte riktigt ihop mitt singelliv just nu vilket är knasigt för det känns som att det borde vara hur lätt som helst. Två saker saknas för att jag ska få ordning på tillvaron tror jag; energi och rutin. Jag jobbar på att få igång bägge. Och gå ihop ett inlägg om detta år, detta 2017.

Jag blev så himla himla glad när tre fantastiska coola tjejer lanserar en blogg ihop om precis det jag älskar. Samtal med tjejer om livet i 30-årsåldern. Trettio plus trevar heter den och finns här: https://itun.es/se/9Ththb.c