Bästa vänner,  Funderingar,  lördag

Reclaim your right

Igår hade jag en typiskt bra lördag. Ni vet med en lugn morgon och gott bröd från lokalt bageri, tömning av ett garage som laddats på med diverse grejer från Ts tidigare boende. Sen lite softande innan jag piffade upp mig och mötte upp Natalia på stan. Lite reashoppande, vin i en supermysig hotellbar och en kväll med bubbel i dubbel bemärkelse. 

Jag älskar att vår ofrivilliga paus under 2016 var tillfällig. Att vi båda två värderar vår vänskap så mycket att vi nu hittar tid, pratar, pratar och pratar. Att vårt häng känns så genuint och lätt som det ska vara med en bästa vän. Att det inte var en lång kämpa period för att hitta varandra igen, utan en genuin nyfikenhet på vad som händer i varandras liv. Jag älskar att det inte finns någon bitterhet, det är så lätt när den ena är för upptagen med X att den andra känner sig bortglömd och oviktig. 

Förra året var (i min mening) helt galen i Natalias liv. Hon jobbade massor, ideellt och jag upplevde att alltför många var bakåtsträvare och uppskattade inte det stenhårda arbete som Natalia (och till viss del hennes team) gjorde. Det sammanföll med att jag träffade T, nya relationer är tidskrävande (för att man VILL) Så tolka mig rätt nu. Men tillför man någon, så blir det mindre plats för befintliga relationer. Det låter så hårt, en det jag vill få fram är att jag är så genuint tacksam för att Natalia (och andra vänner) haft tålamod med mig. För nu Är jag tillbaks, nu är jag redo, nu finns det vilja att skapa utrymme igen. Att vårda mina vänner och relationer. För vad vore livet utan dem?!?

Ja, vad jag ville med inlägget var att skicka en kärleksförklaring till Natalia. Jag är så tacksam för dig! ?