Shopping,  tankar

Pennor och vispgrädde

Bild från penstore.se

Ohoj vad dåligt jag sovit inatt. Vaknade till slut klockan 5 och kunde inte somna om. Då tänkte jag länge (väldigt länge) på om man alltid kan vispa vispgrädde. Kokt vispgrädde, kan man vispa det? På gränsen till fryst vispgrädde, kan man vispa det? Ja det var avancerade tankar sådär på morgonkvisten.

Sedan klickade jag hem ett par pennor. Sålde ett överkast häromdagen så då tyckte jag att jag förtjänade det. Jag har tillägnat veckor med att googla tuschpennor som skulle är bäst för ritblock. Mina topp tre tror jag är dessa:

  1. ZIG Kuretacke clean colour real brush
  2. Sharpies fine markers
  3. Frixon colours

Då jag fortfarande har köpförbud satsade jag på tvåan men jag vill egentligen ha dom från ZIG Kuretacke. Men så är det ibland och tills jag har ett jobb så kommer jag vara hård mot mig själv. Fick i alla fall besked om att pennorna redan har skickats och jag är väldigt spänd på att få rita med dom. Mitt krav när jag letade pennor var att hitta pennor som inte går igenom pappret. Jag misstänker att Sharpies pennor gör precis det men får väl lägga ett papper emellan. Ni som färglägger och kladdar mycket vad använder ni för pennor? Herregud som jag älskar pennor och papper. Bland det bästa jag vet.

Nu ska jag se på Secrets & Lies med min mamma. Den är riktigt bra. Finns på Viasat Play om du vill se den. Min kompis K och jag diskuterade att Ryan Philip är överallt just nu. Från att ha varit borta i flera år så dyker han upp, ser inte en dag äldre ut och är med i både det ena och det andra.