Okategoriserade

äntligen måndag?

Årets första måndag, betyder det egentligen någonting? Hur många ute i världen sitter i dag medångest över att de tillbringade gårdagen i soffan med en stor pizza, en påse  chips och ofantliga mängder läsk och film-maraton? Det är ju egentligen inte konstigt, vad gör man dagen efter en stor fest – jo man vilar upp sig.

Det har varit fullt upp hela helgen här. Vi började med dejtkväll i fredags, då det var ett år sedan det sa klick. Vi återbesökte restaurangen där vi sågs förra året, drack vin, åt goda tapas och pratade. Sen tog vi en promenad genom stan innan vi åkte hem. I lördags kom först killarna tillbaks från sin mamma, sen kom våra gäster. Min studiekamrat K och hennes sambo och deras två barn. Året firades av med massor av god mat, vin, bubbel och massa prat. Självklart fanns det fyrverkerier att titta på och vi ramlade i säng försent och vaknade tidigt igår efter att ha knött in nio bäddplatser i tre sovrum.

Så hur vilade vi upp oss igår? Med promenad till stranden där vi njöt av det underbara vädret och ljuset. Med hemgjord pizza och vinkade hejdå till sällskapet. Sen åkte vi på pokénad, jag tog en kort joggingtur och avslutade kvällen med lite högläsning av  Mio, min Mio och soffhäng. Idag är jag inte pigg, det går inte fort och jag borde jobba – men en halvkass natts sömn och otroligt lugnt läge på jobbet skapar inte bästa förutsättningarna för en produktiv arbetsdag.

 

Kommentarer inaktiverade för äntligen måndag?