livet,  Mr T,  Nyårslöften

Gott nytt 2017!

Ja, så här i början av det nya året är det kanske på sin plats att skriva något om sina mål med året. Eller är det att jinxa det att skriva om dem? Äsch, jag tror det är bra att tala högt om dem, då blir de lite mer verkliga och inte bara en dröm.

  • Bli gravid. Jo trots att vi har tre stycken härliga killar hos oss varannan vecka är vi överens om att vi vill ha fler barn. T har önskat inte fler än tre till. Låt oss börja med ett säger jag. Vi har satt som gemensamt mål att försöka bli gravida under 2017. När man börjar närma sig 40, som jag ju gör, så är det ju långt ifrån självklart att det går som man önskat. Men vi ska göra ett försök!!
  • Hitta ett hållbart sätt att förhålla mig till barnens mor, min sambos ex. Som en god vän till mig sagt, man kan inte ändra hur andra människor är eller agerar – men man kan lära sig hantera dessa situationer. Den enda person du kan förändra är dig själv (och möjligtvis påverka din partner/barn) och när någon stjäl energi som denna kvinna gör från mig – då måste jag hitta ett sätt att förhålla mig till henne som är mer neutralt. För hon kommer ju att finnas med i åtminstone tio år till.
  • Återgå till normal träningsdos. Det senaste halvåret har min träningsmängd minskat och jag är inte direkt glad över det. Från mina 20km i veckan och något pass på gymmet har blivit 5-10km i veckan och sporadiska gympass. Så för att jag ska orka, ska jag hitta mina sätt att träna trots pendling, mörker, barn och nya miljöer/gym!
  • Resa! Jag älskar mina verklighetsflykten och upplevelser! I år blir den traditionella Italienresan en långweekend i september för att se Toscana under vinplockningssäsongen. Dessutom blir det en traditionell familjeresa med charter och all inklusive, en tur till Öland är också redan planerad. Sen hoppas jag på någon vuxenresa, en weekendresa och gärna en tur till mitt Danmark som jag inte sett på två år nu.
  • Fira jubilarer. 2017 börjar med att Ts bästa vän (och min fd kollega) fyller 40. Sen fortsätter året med mamma och syster som fyller jämt och därefter svärmor. Så det blir ett år av festligheter verkar det som!
  • Mer tid med vänner – mindre med kompisar. Jag vill spendera min tid med människor som känner mig, bryr sig och där samtal om såväl världsliga ting som tunga ämnen kan avhandlas om vartannat. Vännerna man vet man får ärlig respons från, de genuina och nära – de ska jag lägga min tid på!

Det här är mina nyårsmål, jag måste erkänna att jag ser fram emot 2017. Nystart, nytt år och nya möjligheter!

Kommentarer inaktiverade för Gott nytt 2017!