Girlytalk,  livet

Året 2016

Hur skulle du sammanfatta året med bara ett ord?
Fartfyllt!

Vem saknade du under 2016?
Det har varit ett år av saknad på många sätt där jag saknat allt från egentid till bloggen till vänner. Mest av allt har jag saknat Happy. Från att ha väldigt nära och daglig kontakt till att inte ses eller ens höras på veckor var/är tufft. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Mitt ideella uppdrag som inneburit resor runt om i Sverige och världen.

Vilken är din största insikt under året?
Att jag är en jävel på att sätta ihop bra team och leda dom. Och att jag inte är lesbisk eller bi.

Vilken är den störta förändringen du gjort under året?
Jag har utvecklats som ledare men några stora förändringar har inte skett.

Vad har du haft/gjort för mycket under året?
Rest, ätit onyttigt (konferensmat hela hösten) och haft alldeles för många fantastiska upplevelser.

Vad var favorit resemålet under 2016?
Svårt. Det har för mig handlat mycket om resesällskapet och i år har jag lyxit nog haft roligt resesällskap på alla mina resor. Resan till Skottland kom högt upp på listan när vi igår gick igenom alla resor. Varför, jo för jag fick tre underbara nätter med Miss M. Resorna till Finland, Danmark, Island och Kanada var också sjukt roliga. Alla mina resor har varit bra. Tyvärr har jag sett lite av landet/staden när jag väl rest.

Vad är du mest stolt över när du blickar tillbaks på 2016?
Att jag lyckades med det jag skrev att jag ville lyckas med i min handlingsplan. Att så mycket av det jag införde lever kvar även under nästa år.

Vilken var årets drink?
Bubbel och kaffe. Om vartannat.

Vilken var årets låt?
Michael Jackson – A Place With No Name.

Vad fick dig att gråta?
Stressen över att listan över saker att göra aldrig tog slut. Stressen över att packa upp och packa ner. Stressen över att inte räcka till. Stressen över att resultaten inte skulle bli så bra som jag ville. Sedan har jag gråtit en del för att jag helt enkelt var för trött. Fakta är dock att jag gråtit mindre i år än tidigare år

Vad fick dig att skratta?
Mitt team, mina “kollegor”, mina vänner. Skratten har gjort att ideellt slit värt varenda minut.

Vad tar du med dig in i 2017?
Att det är dags att få betald för det jag är bra på.