jobb

Trött!

Det har varit svaret på frågan hur jag mår de senaste veckorna. Och jag har inte ens samma utsatta situation som Alex, som i min värld har alla skäl att vara trött och sliten! Men sen höstmörkret slog till på allvar och sammanföll med att jag gick in i nionde eller tionde månaden av hårt arbete så har jag konstant känt mig trött. Idag slog det mig att jag mådde ungefär likadant förra hösten, eller om det var hösten för två år sen. Då laddade jag upp med d-vitamin och har för mig att jag lyckades åtminstone dämpa trötthetskänslorna. Så jag ska leta upp ett apotek och skaffa mig lite multivitaminer och hoppas att det kan ge mig lite energi tillbaks.Jag har försökt med frisk luft, motion, roliga aktiviteter och mer sömn – effekterna är kortvariga och jag skulle behöva en mer generell höjning av energinivån.

Vi har  en situation på jobbet  där min projektledarkollega vid ett flertal tillfällen somnat med mobiltelefonen i handen innan han hunnit sätta alarmet. En projektmedlem gick hem en förmiddag och kom inte tillbaks förrän en vecka senare, pga arbetströtthet. Ytterligare projektmedlemmar ringer in sjuka för att de är obeskrivligt trötta och kan inte hålla sig vakna. Med andra ord, vi är ett slutkört team som motarbetat massor med problem och olösliga utmaningar. Nu behöver vi jullov, och framgångar!

Kommentarer inaktiverade för Trött!