Singelliv

Mrs Robinson

Kommer ni ihåg The Graduate? Det gör jag. Kan dock meddela att någorlunda pålästa 22-åringar har inte en aning om vad det är för film. När jag tar upp den så känner jag min svingammal. Slänger ur mig att den kanske är svartvitt och känner mig ännu äldre. Hur som haver. Jag må vara väldigt bra på att ge mina ragg smeknamn men jag har aldrig känt mig bekväm med smeknamn på mig. Denna gången känns det oundvikligt. Jag är en Ms Robinson. Herregud. Jag insåg efter cirka tre minuter att det var en dejt igår. Det var inte ett dugg otydligt. Hans oerfarenhet var också påtaglig.

Okej, snabb recap från saker jag lärde mig igår. Killen på 22 är förutom en romantisk gentleman även super oskuld. Har aldrig kysst någon, har aldrig tagit på någon och har aldrig haft sex. När jag således följer med honom till hotellrummet och kysser honom så inser jag att här får man guida pojken för att det ska bli bra. Miss M sa alltid att jag var en pillow princess (jag fick också googla första gången hon sa det) och det stämmer i mångt och mycket. Att därför lära upp någon har jag egentligen inte riktigt tålamod med men jag ska erkänna att orgasmerna har blivit någon slags avslappningspiller som jag knaprar i mig som en besatt. Så det blev lite hångel och min favorit nästansexet eller smeksex. Alltså, det är ju skönt när killen vet vad han gör, mindre skönt när det är första gången.

Idag under den sena lunchen så skulle då gårdagens “session” som han kallar det utvärderas (dagens kids alltså). Ska man nu vara Mrs Robinson så får man ju ge vettig och ärlig feedback. Han  fick inte riktigt ihop feedbacken för han tycker sig vara väldigt påläst på temat så det ska inte ha gått så fel. Jag försökte se säga att vissa saker måste man öva på. Vi gjorde ett nytt försök ikväll (fast skippade kyssarna för det blev för mycket för mig) och visst kommer jag men det är inte sköna minuter. Ikväll skickade jag länken till The Graduate och då sa ha: “Jeg er lei av lese enda mer om temaet. Har forslag til treningsplan.”

Han åker på fredag och jag vet inte riktigt hur vi ska träna men apropå träna så har jag svinont i halsen och misstänker att gym imorgon inte är en bra idé. Gyn känns kanske mer lämpligt med tanke på senaste tiden.