Singelliv

Sexhelgen

Det var inte så illa som jag befarade. Det är inte så att det är oemotståndlig kemi eller fyrverkerisex men det finns bara så mycket charm, smickeri, beröring och pussar i nacken som jag kan stå emot. Till slut vill till och jag med jag ha sex. Närhet gillar jag ju egentligen och här ute i Solna kändes risken att springa på någon minimal så det var en mysig helg med mycket fysisk närhet. Och en dagen efter tablett. 

Det var nog ett år sedan jag hade sex senast. Jag är ju väldigt bra och förtjust i nästansex eller smeksex som jag lärt mig att det heter. Sex däremot är jag inte lika förtjust i, det är märkligt nog ofta lite för intimit för min smak. Nu funkade det, kanske för jag tror han älskar mig. Himla konstig och omständig jag är. Apropå den för tabetten, är det nog skillnad på alla dagen efter piller?

Det har faktiskt varit en helt okej helg. Det har varit skönt att bara stänga av. Koppla av. Göra sådant som jag tycker om; gå i parker, titta på slott, ha snöbollskrig, äta hamburgare, se på hockey, titta på Premier League och få orgasmer. Ja, ni hör. Jag är inte så himla high maintenance som folk tror. 

Vad känner jag då? Jag har ingen aning. Han tycker han har haft sin bästa helg någonsin. Där är väl inte riktigt jag. Han är snäll och allt det där men han är för tråkig. Ingen utmaning.