Girlytalk

Fina saker att läsa: 

Här kommer lite tips på annat att läsa nu när min blogg är ganska glest uppdaterad: 

Jennifer Har en jättefin julkalender med olika personer som skriver om resor. Blev först lite förnärmad över att inte jag fick skriva men insåg att jag skriver väldigt lite om resor och mer allmänt livsgnäll. Så när någon har en livsgnällskalender så hoppas jag att jag får vara med. Åter till Jennifer, mycket inspirerande kalender där julen får vara mer än bara det traditionella. Älskade inlägget om att bjuda hem människor över jul. Någon gång ska jag vara så modig. 
Michaela är gravid med tvillingpojkar och skriver så fint och levande om deras ivf-resa. Grät lite av tacksamhet för att Nils kom till den vanligaste vägen och för att ivf finns så att man kan få bli förälder även om det föreligger hinder. Kände hur stark Michaela är som gått igenom allt detta för att bli mamma och hur cool kroppen är. 
Det här är mer fint att titta på men kolla in Folklore Company och alla deras bonader och mönster. Jag har två filtar jag inte ens börjat på som ska bli klara sedan ska jag nog unna mig ett mönster med någon fin text. Så kul att man kan välja själv! 


Nu ska jag virka lite på min filt med en kopp kaffe medan Nils sover. Vi hörs snart! 

Kommentarer inaktiverade för Fina saker att läsa: