Girlytalk

Gilmore girls säsong 8 (?)

Jo men precis som Ika och typ alla andra i världen har jag sett den nya säsongen Gilmore girls. Och här kommer det kanske lite spoilers så vill ni inte få dem, sluta läs! 

I det stora hela är jag besviken. 

Det bästa är att såååå många av originalen är med i även denna säsongen. Jag “kände” direkt igen mig i stars hollow och all drama där. Men alltså handlingen, eller bristen på? Det måste väl gått en fem år sedan vi lämnade Rory. Då skulle hon iväg och bli journalist och på dessa år har hon inte kommit någonstans. Inte bara yrkesmässigt, hon som var så ambitiös i skolan och livet har inte kommit någon vart. Och privatlivet är precis så som vi lämnade det. Är hon kär i Logan? Han friade och hon sa nej och ändå strular de runt x antal år senare. Hon har inte utvecklats alls som människa vilket gör mig besviken. 

Lorelai var ganska intetsägande. Hennes vandring var ett roligt inslag men inledningen av den scenen är väl tagen rakt av från filmen wild? 

Jag tycker att Emily är behållningen. Älskar hennes sorgarbete och förändring med säsongens gång. Så fint! 


Det slutar ju med att även Rory är gravid utan någon pappa till barnet, eller förhållande med någon pappa. Personligen tycker jag att det känns som ett slut som bäddar för ännu en säsong. Kanske bara med Rory eller med mer fokus på henne och barnet. 

Dean är ju helt ute ur serien kanske blir det mer med jess. Synd för jag tyckte att rory var smartare än att göra om sin mammas “misstag” att hon skulle bryta mönstret även om Lorelai är framgångsrik idag så minns jag hur viktigt Rorys collegeutbilning var. 

Nej jag är kritisk och tyckte att serien var hanska innehållslös som sagt var. 

Kommentarer inaktiverade för Gilmore girls säsong 8 (?)