Girlytalk

Chokladbollar till frukost och för mycket i huvudet 

Jag är så himla arg. Arg för att jag ör trött och har för mycket i huvudet. 

Nu har vi äntligen flyttat och lämnat lägenheten för huset så flyttkaoset är ett faktum. Känns som om vi aldrig kommer få ordning. Villet vi ju så klart kommer få, jag vet! 

Min syster som sa upp kontakten med mig Har återkommit. Roligt kanske ni tänker och har fel. Det jag vill tänker ni och har rätt. Hon smsade och frågade vad jag önskar mig i julklapp. Och hon gör ofta så här. Rymmer iväg, slänger ur sig elakheter, ignorerar (denna gång i två månader), återkommer och låtsas som att inget hänt. Jag orkar inte med sånna “stormiga relationer” som är på bara hennes villkor. Jag orkar heller inte vara den som ska vara förstående, skyffla mina behov och känslor Åt sidan och hitta en lösning. Så jag svarade “jag önskar att vi löser vår konflikt”. Vilket så klart leder till att hon inte hör av sig igen. Det stjäl så mycket energi! 
Arg på V också. Och alla män. För att han inte förstår hur det är att vara vaken halva nätterna. För att han ber mig göra massa saker. För att han inte gör vad jag vill att han ska göra. Ja, helt orimligt så klart så jag biter mig i tungan. 

Så är jag arg för att vi inte hade frukost hemma. Så jag åt chokladbollar. Blir så less i största allmänhet. Därför blir det inte så mycket bloggande. För arg och för trött och för många tankar jag inte kan konkritisera. 

Kommentarer inaktiverade för Chokladbollar till frukost och för mycket i huvudet