Girlytalk

Min drömjulafton 

Jag älskar december. Alla julförberedelse och allt mys. Älskar mörkret och skyltsöndagen. Och snön som glittrar (i Norrland). Älskar tisslet och tasslet och smusslandet med julklappar. Och så kulminerar allt i en hög av kärlek på julafton. 

Som ni vet så har jag ju ganska dålig kontakt med min familj och firar därför jul på annat sätt. Med min kusin och tillika bästa vän, en annan bästa vän och hans fru och son. Precis lagom. Och vi äter, tränar, spelar spel, byter julklappar, myser och tar det lugnt. Det är min dröm jul. Maten och sällskapet ör viktigast. Att jag får känna mig avslappnad och älskad är a och o. Resten kan kvitta. Fast det är ju trevligt med julklappar också… 


Det här inlägget är inspirerat av Unga fru Kajsons julkalender.

Kommentarer inaktiverade för Min drömjulafton