Girlytalk

Less

Det finns inte så mycket att skriva just nu. Jag är så less på män, min man och människor. På att V kan vara pappa 1-2 timmar om dygnet medan jag är mamma jämt. Att V ger mig så dåligt samvete när jah frågar om han kan ta honom en timme så att jag får göra något för min skull. 

Så less på att känna mig rörig. Inte som mamma. Nej som mamma har jag stenkoll men med allt det andra. Trött på att leva i renoveringskaos. 

Trött på bloggen, men saknar den ändå. Trött på strul överlag och att jag särskriver mer och mer på svenska. 

Nästa helg flyttar vi till huset och även fast det inte är klart, övervåningen ska också piffas till så känns det sååååå skönt! Kanske återkommer bloggandet då också. Tillsvidare finns jag som brulexandra på instagram. 

Kommentarer inaktiverade för Less