TV

Jetlaggat TV tips

1000x563-q90_a3552818a0bcac4e2a74c13539ef5f00

Eller nej. Egentligen tror jag bara att jag är jävligt trött. Som man ganska förståeligt blir när man aldrig sover. Jag lovade ju tv tips men så behövde jag nog packa och så glömdes det bort. Här kommer tv tipset och så hoppas jag snart kunna bjuda på skvaller från min konferensvecka på andra sidan Atlanten. Den innehöll förvisso tråkigt lite bus. Massa hångel med samma snubbe, två oskyldiga kyssar och flertal arga blickar från Miss M. Mest av allt. Lite fest och mycket sömn (alltså mer än 3 timmar per natt).

Först tv-tipset. Jag är ju ett stort 24 fan och har någon grej för Keith Sutherland så döm mig förtjusning när jag såg denna serie på Netflix. Det handlar ett USA som blir presidentslös efter en attack och en minister som plötsligt blir president. Det är action, spänning, lite drama och Keith. Vad kan man mer begära? Ett nytt avsnitt släpps varje vecka. Se den!

Kommentarer inaktiverade för Jetlaggat TV tips