Girlytalk

Finaste dagen på hela året 

Jag gillar allhelgonaafton. Så stämningsfullt med alla ljus. 


Och det är fint att få minnas de man saknar. Det är så fint att hela familjer går dit tillsammans och pratar om en älskad person. 

Jag tänker mycket på min farmor och min bästa vän som dog knall och fall för åtta år sedan. Så länge men ändå igår. Hon fick en hjärnblödning när hon var gravid med sitt andra barn. Hon bara försvann från en dag till nästa. Hon var sååå cool. Allt jag inte var. Lugn, familjeorienterad, mysig, klok och eftertänksam. 

Jag saker henne men finner också glädje i att hon var min vän och jag älskar att se hennes egenskaper i hennes dotter. Min guddotter. Som också delar mitt förnamn. 

Ja en fin dag. För mig fylld med eftertanke. Och kärlek. Så som alla dagar borde vara egentligen. 

Kommentarer inaktiverade för Finaste dagen på hela året