Girlytalk

Träning och choklad 

Min träning är så tråkig. Jag Krossade ju bäckenbenet för några år sedan och det var länge oklart om jag ens kunde vara gravid. I alla fall. Jag hade noll problem mes foglossning otroligt nog men behöver ändå extra tid för att läka ordentligt. Så jag promenerar och sysslar med ganska mycket statisk träning för överkroppen. Så tråkigt men alltid något och framförallt tråkigt att skriva om så jag skriver om choklad istället. 

Jag har nämligen hittat världens kanske godaste choklad. 


Alltså vitchoklad med saltlakrits. Den ska också smaka hallon men den smaken är så väldigt vag att jag glömmer den. Otroligt söt så klart och med en kopp kaffe är den himmelsk! 


Den ska på något sätt vara inspirerad av Köpenhamn vilket jag inte förstår men så har jag inte varit supermycket där heller. Jag har också smakat “rio de Janeiro” i samma serie som var mjölkchoklad med typ mint grejer, inte lika god. De här är skitsvåra att hitta i Tyskland men en affär har haft det så jag köpt ett lager. Här finns mer information.

Kommentarer inaktiverade för Träning och choklad