Girlytalk

God morgon vardag!

Så var det måndag och daga att återgå till vardagsvanor. Nils vaknar vid sex och när han sover sin morgonlur, OBS! Han somnar inte i vagnen utan får söva honom i famnen och sedan lägga honom i vagnen, brukar jag sova (om det varit en dålig natt) och gå en promenad en bra natt .


Jag som försöker leva lätt eller med lätt packning släpar dock runt på hela världen i vagnen. Vagnen är stabil och stor, så som vi vill ha den. Det finns en gardin inbyggd i vagnen men den sög så vi har en annan. Filten är en present från vänner i Norge, där kan de sin ull och den är så galet varm och fin. Den stora “skötväskan” är fylld med ersättning, blöjor, extrakläder etc. Och i den mindre  har jag bitring, vantar, vatten och ännu en flaska ersättning. 

Här var vi på väg ut över dagen så är der bara en promenad räcker det med den lilla men herre gu, va grejer jag släpar runt på. 

Kommentarer inaktiverade för God morgon vardag!