Girlytalk

Jag har tråkigt men vill inte lära känna någon 

Jag har rätt tråkigt. Jag ska vara ärlig med det. Jag älskar Nils över allt annat men jag har haft roligare umgänge. Ändå börjar ju Nils bli mer och mer av en egen personlighet nu. Han skrattat och man kan lixom få en viss respons av honom. Men skit i det nu, åter till mig, och jag har tråkigt. 

Idag börjar typ en baby-massage-med här som jag är anmäld till. Man lär sig massera babyn och jag tänkte tydligen någon gång att detta är en bra grej för mig. Fattar inte alls vad jag tänkte för jag gillar inte massage och tycker heller inte att babymassage känns som om det behövs en kurs på 10 tillfällen a 1.5 timme styck! Eller? Måste varit några hormoner. 

Även fast jag är rastlös och uttråkad har jag exakt noll intresse av att träffa andra. Orkar inte prata mer om barn. Om Nils. Om dålig sömn och bajs. Vill inte lära känns andra mammor bara för att. Eller bara vara mamma-Alexandra. Samtidigt så skulle det göra mig gott att gå dit. Ja hörni. Dagens i-landsproblem är presenterat. Får se hur jag gör! 

Kommentarer inaktiverade för Jag har tråkigt men vill inte lära känna någon