Girlytalk

Nära till känslor 

Just nu har jag nära till tårar. Jag kan börja gråta av lite vad som helst. 

Jag är nog varken mer eller mindre känslig än någon annan men jag är en sån där stark person som oftast håller känslorna inne. Men nu kan jag inte det. 

Jag hade inte någon sådan period efter förlossningen eller under den första tiden. Jag har hört om så många kvinnor som ständigt går runt och snyftar av alla möjliga känslor dör i början. Jag hade inte det. Jag var himla glad att graviditeten var över och att bäbisen var frisk men egentligen inget mer än det. 

Men nu blir jag tårig när någon annan föder barn eller när jag ser barn som far illa. Eller barn som leker eller läser något med minsta antydan till känsla i texten. 

Kanske har min gråt-period kommit nu. Kanske beror det på att Nils håller på att få tänder och sover sämre så jag är såååå trött. Hur som helst är det skönt. Att lätta på någon form av tryck. Men samtidigt lite irriterande att ha känslorna så på utsidan av kroppen. 

Kommentarer inaktiverade för Nära till känslor