livet

God morgon måndag!

Helgen har varit tyst. Det är alltid väldigt tyst nuförtiden. Jag trodde det var så jag ville ha det, för att kunna slappna av men det verkar inte hjälpa. Funderade lite på det där, varför jag tycker mig kunna ta pauser men hur varför min hjärna känns som den konstant går på högvarv. En dag så läste jag det som Blondinbella skrivit och då slog det mig. Det är ju att hjärnan tänker hela tiden. Den stänger aldrig av.

Denna vecka ska det bli lite ordning tänker jag. Det ska bli jobb på dagarna och på kvällarna och sedan kl 23:30 senast så ska jag logga ut. Istället för att tänka på en massa så ska jag skriva ner det. Slippa komma ihåg att komma ihåg. Nu vet jag ju förvisso att det inte kommer bli så för denna vecka ska jag till Stockholm, har kvällsmöten och annat. Tanken är god dock!

En annan sak jag tänkte på i helgen. Göteborg börjar bli läskigt. Jag undviker att läsa för mycket tidningar. Dels för att pressen och jag har lite har ett brustet förtroende och dels för att jag inte gillar hur det allt bara står om tråkigt/sorgliga/negativa saker i dom. När en händelse som skjutningen på Förlunda Torg händer så går det inte riktigt att missa. Igår så var jag på Frölunda Torg och det är en annan stämning där. Det var poliser på plats och säkert ännu fler civilpoliser. Det var lite som en rädsla hängde över köpcentrumet. Det är så märkligt. Jag har bott i ständer med mycket skummare förorter men aldrig någonsin känt mig rädd. Nu funderar jag på om det berodde på att jag bara inte läste tillräckligt mycket, att det var många fler människor på gatorna, att det var livligare förorter eller vad det berodde på. Det tåls att fundera lite till på.