Girlytalk

Så himla ledsen 

Jag hade längtat hem så mycket i slutet. Längtat efter V men när jag kom hem så började jag gråta och fortsatte även igår. 

Jag kom nämligen hem till en knarkarkvart. Disken jag stoppade in i diskmaskinen innan jag åkte var fortfarande kvar. Det var disk och smutsiga kalsonger överallt. Mögliga matlådor och möglet kaffe i kaffebryggaren. Den rena tvätten jag hade lagt på sängen låg nu på golvet. Posten låg i högar i hela lägenheten. Det var så jävla skitigt! Dessutom var kylen helt tom, fanns inte ens något till frukost. 

Det mest osexiga som finns är också människor som inte kan ta hand om sig själva. Så mina könslor av längtan och kärlek byttes ut om äckel och ilska. 

Jag är ju tyvärr långsint och inåt agerande så jag har fortfarande inte släppt det. Jag känner mig så himla ensam. Jag menar V kan ju så klart städa och så, men han valde att inte göra det, så då blir ju jag ensam med hushållet. Och redan innan kände jag mig ensam. Lämnade alla bästa vänner i Stockholm, ensam med Nils på nätterna, ensam med mitt jävla jobb som strular, ensam hos tandläkaren, ja ni förstår. 

Nu ska jag försöka släppa detta och gå ut och njuta av 30 grader och sol i september. 

Kommentarer inaktiverade för Så himla ledsen