jobb,  V

En galen man 

Jag har fått för mig att jag vill jobba. Nu. Jag har varit hemma en vecka själv och jag trivs inte helt med det. Så jag skulle vilja jobba och har fått en öppning där jag jobbar 20% av min heltid och ska isf vara på jobbet mellan 18-21 en kväll i veckan. 

Åh det lockar så. Men är så klart lite kluvet! Men jag tror verkligen att det skulle vara bra för mig. 

Det jag vill komma till är att V är 100% stöttande! Så underbart att ha en man som kan lyssna, även på det jag inte säger, och sedan stötta mig. Att börja jobba om än väldigt lite när man har ett så litet barn är inte normen här utan folk tycker nog att jag är lite dum i huvudet. Fick frågan om jag inte borde prata med en psykolog om min vilja att jobba. Och V stöttar dessa galenskaper. 

Att ha en man som är lika galen som mig eller i alla fall som accepterar och uppmuntrar mina galna idéer. 

Kommentarer inaktiverade för En galen man