Girlytalk

Köpa mig en nystart 

Nämnde tidigare att det är mycket fika nu. För mycket fika. Jag behöver äta “bra” mat för att gå upp i vikt och må bra i min diabetes men besök, trötthet och tristess gör att jag har så svårt att sluta med fikat. 

Men nu är Vs semester slut och det är dags för vardag så nu räcker det! 

Första dagen (i måndags) åt jag kakor till frukost. Går int så jättebra med andra ord så jag köpte mig något för att komma igång. Kanske inte det bästa sätter men men… 


Köpte mig en större vattenflaska i metall. För sockersug, vilket jag har för mycket av nu, kan ofta orsakas och lösas av vätska. Vatten då. Så med min dyra flaska ska jag dessutom motivera nig att dricka mer. Och påminna mig om att jag är för snål för att köpa fika nu. 


Älskar känslan av att dricka ur metall, jämfört med plast, och tycker om att spara på naturen. 

Japp jag kan rättfärdiga detta köp på många plan. Nu ska jag skärpa mig med maten i alla fall!